A murit în urma accidentului produs de fiul ei

O femeie de 39 de ani, rănită în accidentul de duminică de la Pişteştii din Deal, a murit azi-noapte la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu. Aceasta nu a supravieţuit după ce şi-a pierdut un picior în accident. Şoferul maşinii era chiar fiul ei, de doar 19 ani.

Femeia a fost rănită grav, în urma impactului fiindu-i practic smuls un picior. Accidentul a fost provocat chiar de fiul femeii, un tânăr de 19 ani din Vladimir. Este vorba de Dumitru Ciora, un şofer neexperimentat, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, maşina pe care o conducea intrând pe contrasens şi ciocnindu-se frontal cu o altă maşină condusă de un bărbat de 40 de ani din Cruşeţ.

Medicii spun că femeia a ajuns în stare critică la spital şi nu a mai putut fi salvată. „Pacienta cu amputaţie traumatică a decedat. Aceasta a fost transportată la spitalul nostru, s-a intrat în sală cu ea şi a decedat azi noapte (n.red. duminică spre luni) în ATI. A fost adusă în şoc hemoragic cu amputaţie traumatică şi era instabilă hemodinamic. A pierdut foarte mult sânge, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

O altă femeie din maşină se află la Spitalul de Urgenţă din Craiova, alte patru persoane sunt internate la Târgu Jiu, o persoană este la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar o alta primeşte îngrijiri la un spital din Capitală. Starea acestora este stabilă, spun medicii gorjeni. Cele opt victime au vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: