A murit intoxicată cu monoxid de carbon

O femeie de 76 de ani a fost găsită moartă în casă, cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon. Este al doilea caz în această săptămână.

Ieri dimineaţă o bătrână  a fost găsită decedată în propria locuinţă, după ce miercuri o altă târgujiancă a fost găsită moartă în aceleaşi condiţii. Femeia locuia singură de câţiva ani, însă o vizitau frecvent copiii şi nepoţii. Maria Banculea avea 76 de ani şi de când i-a murit soţul locuia singură. Copiii şi nepoţii o vizitau frecvent şi îi aduceau tot cei trebuia. Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă, însă femeia nu i-a mai întâmpinat aşa cum făcea de obicei. Când au intrat în casă au găsit-o pe bătrână în pat fără suflare. La faţa locului s-a deplasat o echipa de la Ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii nu au suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

 „Avea probleme şi cu inima. Cred că i-a fost rău. Gazele într-adevăr erau pornite, pe cei de la Gaze i-am găsit la poartă“, a spus o rudă a bătrânei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de salvare care a constat decesul bătrânei. Femeia era cunoscută cu probleme cardiace, însă medicii au suspiciuni că ar fi fost vorba de o intoxicare cu monoxid de carbon.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: