Bătrână găsită moartă în casă

O bătrână a fost găsită fără suflare în propria locuinţă după câteva zile de la deces. Femeia locuia singură şi de câteva zile nu a mai fost văzută de vecini. Aceştia s-au dus ieri să vadă ce se întâmplă cu ea. Au anunţat imediat salvarea, însă medicii nu au făcut altceva decât să constate decesul bătrânei.

Dumitra Uidilă avea 80 de ani şi locuia singură. Copii nu avea, însă o vizitau nişte nepoţi cărora le-a făcut acte pe casă. Bătrâna se întreţinea singură şi era mai tot timpul prin gospodărie. De câteva zile vecinii n-au mai văzut-o. “Nu am mai văzut-o de câteva zile. Era bătrână, dar se ţinea destul de bine. Se întreţinea singură. Avea nişte nepoţi dar stau mai mult pe la Rânca unde au cabană. Nu am văzut-o de două, trei zile şi am venit să văd ce este cu ea. Uşa era crăpată, iar ea era în spatele uşii căzută. Era dezbrăcată. Bolnavă rău nu era. Afecţiuni de-ale bătrâneţii, ca oricare. Eu cred că de la gaze i s-a făcut rău că le avea aprinse şi acum când am găsit-o noi”, a spus o vecină.

Oamenii legii nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului, însă iau în considerare o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: