A murit la serviciu. Anchetă ITM Gorj!

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al unei societăţii italiene care prestează activitate în comuna Stoina, judeţul Gorj, pentru OMV Petrom, a decedat luni, 25 iunie, la serviciu. Bărbatul lucra ca lăcătuş mecanic, fiind angajat al societăţii Irem Spa Siracusa, societate prestatoare în Parcul Hurezani al OMV Petrom.

Nefericitul eveniment a avut loc în punctul de lucru din comuna Stoina al producătorului naţional de petrol şi gaze. Conform primelor informaţii, bărbatului i s-a făcut rău, asta după ce participase alături de alţi colegi de-ai săi la descărcarea, cu ajutorul unei macarale, a unor ţevi dintr-un camion. Bărbatul a fost transportat în cel mai scurt timp la Spitalul de Urgenţă din oraşul Târgu Cărbuneşti, unde a intrat în stop respirator, fiind declarat decesul. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil în întreţinere.

Dat fiind faptul că este vorba de un accident de muncă mortal, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj vor face o anchetă în acest caz. „Evenimentul a fost înregistrat la ITM Gorj, instituţia urmând să deschidă un dosar de cercetare în acest caz”, a declarat Neli Matei, purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

Vizualizări: 3,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: