A murit medicul Mihai Stăniloiu

Un cunoscut medic din Gorj a murit, joi. Este vorba de medicul chirurg Mihai Stăniloiu. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de un medic inițiat de chirurgul Stăniloiu. Medicul avea 74 de ani.

„Drum lin în ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu! Ați fost și veți rămâne o parte importantă din viața mea. Amintirile legate de dumneavoastră mă vor urmări toată viața. Dumneavoastră sunteți cel care m-a învățat să țin, prima data, un bisturiu în mână, mi-ați dat aripi și încredere să merg mai departe în această meserie. Mulțumesc lui Dumnezeu că pentru tot ce ați făcut pentru mine, am putut să vă mulțumesc când erați în viață. Ați aflat de la mine cât v-am prețuit, atât ca doctor cât și ca OM. Sper să mă vegheați de-acolo, de sus, așa cum o făceați când lucram împreuna la cabinet. Așa e viața, ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule doctor!”, a scris, pe Facebook, medicul Andreea Udrea.

Medicul Mihai Stăniloiu avea 74 de ani. A activat în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, și, după pensionare, la o clinică privată.

Medicul gorjean a trăit 17 ani cu inima fotbalistului Mihai Serbanoiu, de la Pandurii, după transplantul efectuat de medicul Șerban Brădișteanu.

Vizualizări: 23,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: