A murit preşedintele ANTREC Gorj

Radu Ciobanu, cel care a condus două decenii Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC), filiala Gorj, s-a stins din viaţă. Pescar înrăit, Radu Ciobanu învăţase secretele pescarilor de la Dunăre şi făcea preparate fără egal în Gorj. Tot el a iniţiat cunoscutul festival al piftiilor, care are loc anual la Tismana. Radu Ciobanu era şi preşedintele Asociaţiei „Acasă la Brâncuşi”.

ANTREC România a publicat un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook: „Cu regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului şi prietenului nostru, Radu Ciobanu, preşedinte ANTREC Gorj. Când ne referim la meleagurile pitoreşti ale Olteniei de sub munte şi în special la zona Gorjului, înflorirea turismului rural i-a fost acreditată domnului Radu Ciobanu. Dacă istoria şi cultura gorjeană îl au ca reper pe Brâncuşi, turismul de pensiune şi promovarea tradiţiilor autentice îl au ca simbol pe Radu Ciobanu. Născut în anul 1947, Radu Ciobanu a fost şi director al agenţiei de Turism «Guardo Tours» din Târgu-Jiu, având o experienţă de peste 40 de ani în domeniul turismului”. 
Trupul neînsufleţit este depus la capela Şişeşti din Târgu Jiu. Înmormântarea va avea loc pe 20 iunie, la ora 12.00. (A.A.)

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: