Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A murit un gorjean legendar, fost pilot de aviație

Comandor Pilot Ion Mărculescu "Marcone" a murit duminică, 23 februarie, anunță Aerodrom Târgu-Jiu "Barza" pe pagina oficială. Acesta a fost comandant de escadrilă și instructor de zbor al multor generații de piloți militari de pe aerodromul Craiova și una din legendele aviației militare.

"S-a născut în data de 08.02.1955 în localitatea Topeşti, comuna Tismana, jud. Gorj.
A urmat şcoala primară în localitatea natală şi apoi cursurile liceului militar „Dimitrie Cantemir” pe care l-a absolvit în anul 1974.

În perioada 1974-1977 a urmat cursurile Şcolii militare de ofiţeri activi de aviaţie „Aurel Vlaicu” de la Bobocu, în urma căreia a fost repartizat pilot militar în cadrul R. 67 Av. V.B. de pe aerodromul Craiova urcând pe rând treptele carierei de pilot militar, pilot-şef, apoi comandant de patrulă. Până să ajungă la Craiova a fost încadrat câteva luni de zile, împreună cu alţi colegi, în R. 93 Av. V. de pe aerodromul Giarmata", arată sursa menționată.

Pentru meritele sale în întreaga carieră a fost decorat cu mai multe ordine şi medalii.

Detalii aici:

Vizualizări: 5,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: