"O clipă de fericire" oferită târgujienilor

Proiectul "O clipă de fericire", ajuns la cea de-a treia ediţie, se va desfăşura duminică, 23 februarie, la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu", de la ora 18.00. Sunt aşteptaţi la eveniment toţi târgujienii iubitori de muzică clasică. La eveniment va fi prezent şi pianistul Florin Berculescu.

Elevii Liceului „Constantin Brăiloiu“ din Târgu-Jiu și clubul Rotary au realizat acest proiect care vine după proiectul "O cană de fericire", organizat în luna decembrie. Atunci elevii au pictat cănile oferite de clubul Rotary, care apoi au fost vândute în Piaţa Prefecturii.

Cu banii strânşi de la începutul acestor proiecte au fost achiziţioane mai multe instrumente muzicale, dar a fost dotat şi atelierul de arhitectură. "În urma proiectului derulat în luna decembrie, Clubul Rotary a modernizat atelierul de arhitectură, iar în primii doi ani a donat elevilor mai mute instrumente muzicale. Drept mulţumire pentru acest sprijin, elevii şi profesorii vor organiza un spectacol numit O clipă de fericire", a precizat directorul Liceului Constantin Brăiloiu din Târgu-Jiu, Daria Haidău.

În cadrul evenimentul este organizată o prezentare de modă şi un spectacol de muzică clasică. Cunoscutul pianist târgujian, Florin Berculescum va avea un recital special.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: