Andrei Piţian vinde tricouri din Liga 1 la licitaţie pentru a salva o viaţă

Fotbalistul gorjean Andrei Piţian a iniţiat o campanie umanitără pe pagina personală de facebook pentru o cauză umanitară. Acesta a scos la licitaţi mai multe tricouri de joc ale unor jucători din Liga 1, printre care şi tricoul său, pentru a strânge bani pentru tânăra din Rovinari care are  urgent nevoie de tratament în Turcia.

Sensibilizat de campania umanitară care se desfăşoară pentru a ajuta o tânără din Rovinari, fostul jucător al echipei Pandurii, Andrei Piţian, a ales să se implice şi a iniţiat la rândul său o campanie de licitaţii pentru tricouri ale unor jucători din Liga 1, acestea putând fi achiziţionate  pe pagina sa de socializare, banii urmând să ajungă în contul deschis pentru salvarea Georgianei. „Am văzut zilele trecute aici, pe Facebook, o serie de evenimente sportive caritabile, organizate la Târgu Jiu și Rovinari, cu scopul strângerii de fonduri pentru tratamentul Georgianei, o tânăra de 34 de ani, care duce “meciul vieții” cu o boală cruntă, cancerul. Georgiana, mama unui băiețel în vârsta de 11 ani, se află în acest moment la o clinică din Turcia, acolo unde i s-a dat șansa la viață, urmând un tratament care depășește cu mult posibilitățile familiei sale, fapt pentru care apelez la ajutorul vostru! Zilele acestea am reușit să strâng tricourile de joc ale mai multor prieteni și colegi din fotbal, cărora țin să le mulțumesc pentru sprijin pe această cale, și urmează să le scot la licitație, aici pe pagina mea de Facebook! Licitația pentru fiecare tricou în parte se va ține în comentariile aferente pozei cu tricoul respectiv”, a anunţat fotbalistul gorjean pe pagina sa de facebook, acolo unde se pot vedea şi tricourile scoase la licitaţie.

Tricourile aparţin unor foşti sau actuali jucători din Liga 1, iar licitaţia lor a demarat deja şi se va încheia pe data de 21 februarie. tricourile scoase la licitaţie aprţin jucătorilor: George Miron - FC Botoșani, Andrei Patache - FC Botoșani, Constantin Budescu - Astra Giurgiu, Valentin Cojocaru - FC Voluntari, Laurențiu Corbu - Dinamo București, Eric de Oliveira - Gaz Metan Mediaș, Razvan Oaida – FCSB şi Andrei Pitian - Chindia Târgoviște.

În momentul finalizării fiecărei licitații, câștigătorul va achita suma respectivă direct în contul familiei Georgianei.

Dragmoir Ioana Georgiana

IBAN: RO13RNCB0779160306560001RNCBROBU

„Cu speranța că vom reuși să punem umărul câtuși de puțin la victoria Georgianei în “meciul vietii” , vă invit să licitați! Vă mulţumesc!”, a mai scris Andrei în invitaţia sa către iubitorii de fotbal şi colecţionarii de tricouri care astfel pot ajuta la salvarea unei vieţi.

Şi cei care au posibilităţi financiare şi pot ajuta fără  a participa la licitaţii sunt de asemenea invitaţi să ajute pentru ca Georgiana să poată învinge boala şi să îşi crească copilul care o aşteaptă acasă.

Vizualizări: 2,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: