A părăsit locul accidentului

În ziua de 24.05.2010, ora 07:30, Dispeceratul I.P.J. Gorj a fost sesizat despre faptul că pe  D.J. 665 A, pe raza comunei Bălăneşti, satul Voiteştii din Vale, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală uşoară a unui pieton şi că şoferul autovehiculului implicat în accident a părăsit locul faptei.

Pe parcursul verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana lui Alin S., de 28 ani, din municipiul Tg-Jiu, judeţul Gorj.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul, în  timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe D.J. 665 A, în satul Voiteştii din Vale, urmare a imprudenţei în conducere a accidentat uşor pe Doina U., de 62 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, ce se deplasa pe partea carosabilă, regulamentar, din sens opus. De asemenea, procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: