A părăsit Survivor în cârje și are nevoie de o operație

Sebastian Dobrincu este primul concurent care părăsește Survivor din cauza problemelor medicale. Acesta a ieșit miercuri seară din concurs pentru că medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală ce necesită o recuperare mai lungă.

Sebastian Dobrincu a trebuit să părăsească „Survivor” din cauza problemelor medicale și urmează să fie operat de urgență. Accidentarea suferită pe traseu i-a determinat pe medici să-i interzică să mai concureze, acesta declarând la aflarea veștii că se simte frustrat. „Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit”, a spus Dobrincu în fața colegilor. El crede că totul se întâmplă cu un motiv și ia ca atare toată experiența de până acum. Dar are un mare regret.

„Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus”, a spus Faimosul.

Antreprenorul a remarcat că spitalul din Republica Dominicană în care a fost internat după accidentare este mai bine echipat decât multe spitale de stat din România.

Dobrincu a mărturisit că va continua să doneze bani pentru modernizarea instituțiilor medicale de la noi și îi încurajează pe români să facă la fel.

Vizualizări: 1,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: