Primarul nu confirmă implicarea lui Nicolae Sarcină la Clinceni

Veştile care vin de la echipa de Liga 1 Academica Clinceni sunt contradictorii de la o zi la alta. Primarul localităţii ilfovene nu a confirmat venirea ca acţionar la echipă a omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, anunţată de presa centrală, şi nici implicarea la club a lui Adrian ilie, anunţată chiar de echipa ilfoveană. 

Primarul localităţii Clinceni, Adrian Budeanu, a declarat joi că antrenorul Ionuţ Chirilă, care refuză să-şi rezilieze contractul cu echipa Academica, va fi suspendat din motive disciplinare. De cealaltă parte conducerea clubului susţine că se va ajunge la un acord cu antrenorul pentru a putea fi numit Flavius Stoican. „Clubul nu are niciun fel de bani, este în situaţia de a intra în faliment. În zilele precedente, clubul a găsit o sursă de finanţare, un nou investitor, care vrea, normal, să-şi pună noua echipă de conducere tehnică. Ionuţ Chirilă va rămâne la dispoziţia clubului, va veni la antrenament timp de opt ore. Va fi suspendat pe motive de disciplină. Ionuţ Chirilă se comportă mizerabil. Există şi posibilitatea de a antrena echipa a doua a clubului, în Liga 3”, a spus primarul din Clinceni care nu a confirmat dacă noul invetitor este omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, precizând că nu poate spune numele acestuia: „Nu-i pot spune numele pentru că nu am ajuns la înţelegerea finală”.


Primarul Adrian Budeanu a mai dat şi alte informaţii care contrazic ceea ce spune conducerea clubului Academica, referitor la implicarea lui Adrian Ilie şi la numirea lui Flavius Stoican. „Adrian Ilie nu are niciun fel de implicare. Momentan nu avem o decizie privind echipa tehnică. Noi participăm la acesta proiect cu baza sportivă, pe care o întreţinem. În condiţiile în care Academica Clinceni nu rezolvă partea financiară, vom merge în faliment. Nu are resurse pentru a-şi continua activitatea la Liga 2", a declarat Budeanu, la ProX. Clubul Academica Clinceni a anunţat, miercuri, numirea foştilor fotbalişti Augustin Călin, în funcţia de director sportiv şi Sabin Ilie, ca team manager, precum şi schimbări la nivelul conducerii tehnice, fiind anunţat numele lui Flavius Stoican pentru postul de antrenor sau director tehnic.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: