Nicolae Sarcină, prezentat ca „nou finanţator milionar în Liga 1”

Informaţii referitoare la prezenţa omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, printre finanţatorii echipei de Liga 1 Academica Clinceni continuă să apară în presa centrală. În absenţa unei poziţii oficiale clare în acest caz patronul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu este prezentat drept salvator al ultimei clasate din Liga 1.

Ultima informaţie referitoare la preyenţa lui Nicolae Sarcină la Academica Clinceni este prezentată de canalul TV Telekom Sport, şi a fost difuzată după meciul din Liga 1 dintre Academica Clinceni şi Dinamo, meci câştigat de echipa aflată pe ultima poziţie din clasament. „În Liga 1 va veni un nou finanţator milionar, care este cunoscut în fotbalul românesc, dar care n-a mai fost până acum acţionar majoritar la o echipă din primul eşalon. Există extrem de puţini oameni de afaceri care aleg să investească în fotbalul românesc. Este motivul pentru care multe echipe ajung să fie susţinute de autorităţile locale.

Însă, în Liga 1, se pregăteşte să-şi facă apariţia un nou milionar, care va deveni finanţatorul principal al unei echipe cu mari probleme financiare. Academica Clinceni, revelaţia sezonul trecut, a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă, care putea duce la faliment. Însă primarul Clinceniului a reuşit să găsească o soluţie. Acesta l-a convins pe Nicolae Sarcină să devină principalul finanţator al echipei”, scrie Telekom Sport care dezvăluie şi primele mutări efectuate la echipă de Nicolae Sarcină: „Deşi procedurile pentru preluarea clubului încă n-au fost finalizate, Sarcină a făcut deja primele mutări. În conducerea clubului au fost aduşi August Călin şi Sabin Ilie şi urmează să fie numit şi un nou antrenor principal, după ce va fi rezolvată problema cu Ionuţ Chirilă, care refuză să plece fără să primească ceva compensaţii. ”Prietenul meu şi investitor m-a chemat la Clinceni şi eu am stat şi am venit să îi ajut cu ce pot eu”, a spus Sabin Ilie după succesul cu 1-0 în faţa lui Dinamo”.

Jucătorii au fost asiguraţi că îşi vor primi salariile restante imediat ce procedurile pentru preluarea clubului vor fi finalizate şi, până atunci, au avut de încasat deja o primă pentru meciul cu Dinamo, echipă pe care au învins-o cu 1-0.

Galerie foto


Vizualizări: 15,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: