Davitkov vrea a patra victorie cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu revine în weekend pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu cu gândul de obţine a patra victorie consecutivă din actuala stagiune a Ligii Naţionale. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Miercurea Ciuc, într-un meci care contează pentru etapa a zecea din LNBM.

Baschetbaliştii grupării gorjene traversează o perioadă bună în Liga Naţională. Elevii lui Davitkov au trei victorii consecutive şi au şansa să-şi îmbunătăţească linia de clasament cu încă un succes. Având în vedere locul ocupat în LNBM, adversarul pare unul accesibil, însă, pentru a continua seria victoriilor, Davitkov le-a transmis jucătorilor săi să fie foarte atenţi la acest meci pentru că echipa din Ciuc are un lot destul de bun, care nu reflectă locul din clasament. Antrenorul grupării gorjene are încredere însă în jucătorii săi că vor obţine victoria. ”După 3 victorii consecutive vrem să ne continuăm seria victoriilor, mai ales că jucăm acasă. În ceea ce privește echipa din Ciuc, rezultatele lor nu cred că reflectă valoarea lotului. Ciucul este o echipă mult mai bună decât o arată locul din clasament. Au în componenţă 6 străini și cu siguranță vor încerca să ne surprindă și sunt sigur că vor să câștige acest meci. În același timp, noi trebuie să continuăm să adunăm victorii și suntem pregătiți să câștigăm încă un meci. Ne bucură faptul că este permis din nou accesul fanilor la acest meci, chiar dacă într-un număr redus, dar şi aşa sperăm ca aceștia să vină alături de noi şi să ne susţină, iar noi, cu sprijinul lor, să continuăm seria rezultatelor bune din această perioadă”, a spus pentru site-ul CSM antrenorul Jordanco Davitkov.

Meciul programat sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va începe la ora 18.30 iar accesul fanilor este permis în limita a 320 de locuri disponibile din capacitatea sălii.

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: