A provocat un accident. Cinci maşini implicate

O intersecție din Craiova a devenit locul unui accident în noaptea de vineri spre sâmbătă, când o șoferiță de 33 de ani, sub influența alcoolului, a provocat o coliziune soldată cu avarierea a cinci mașini.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj (IPJ Dolj), incidentul a avut loc la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Buciumului, unde o femeie de 33 de ani nu a respectat semnificația indicatorului 'Oprire'. Coliziunea a implicat trei autoturisme în mișcare și două mașini parcate.

Polițiștii sosți la fața locului au constatat că șoferița a intrat în coliziune inițial cu un tânăr de 24 de ani. În urma impactului, mașina condusă de femeie a ricoșat într-un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani, iar mașina condusă de acesta din urmă a ricoșat în alte două mașini parcate.

Conducătorul auto de 24 de ani a suferit răni care au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală. Toți cei implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul tinerilor de 24 și 18 ani, dar pozitive în cazul femeii, cu un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Autoritățile subliniază încă o dată riscurile grave asociate conducerii sub influența alcoolului și recomandă prudență sporită în trafic.

Vizualizări: 1,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: