Elena Hasna, în semifinala Eurovision din 4 februarie

Adolescenta de 16 ani, elevă a unui colegiu din Târgu Jiu, calificată în semifinalele Eurovision, va intra în concurs pe 4 februarie, la Craiova. Este vorba de Elena Hasna, cea care cu patru ani în urmă câştiga premiul de popularitate de la Next Star, cu piesa „Je suis malade”, cu care a făcut milioane de vizualizări pe internet.

Adolescenta, elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, va cânta în concurs piesa „Revival”.

Consiliul Local al municipiului Craiova a alocat 41.000 de euro pentru organizarea, în Bănie, a uneia din cele cinci semifinale ale concursului de muzică uşoară Eurovision România 2018. Evenimentul va avea loc pe 4 februarie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“, pe scenă urmând să urce 12 concurenţi: Erminio Sinni&Titziana Camelin, Zavera, Mareş Pană, Aurel Dincă, Tavi Clonda, VYROS, Diana Brătan, Carolina Gorun, Elena Hasna, Eliza Chifu, Ayona şi XANDRA.

Este pentru prima oară în istoria participării României la Eurovision, când selecţia naţională se face în urma a cinci semifinale, organizate în cinci oraşe, în cazul de faţă Focşani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie). În cursă vor intra, astfel, 60 de piese, din care juriul va trebui să le aleagă pe cele 15 care vor intra în cursa finală pentru desemnarea reprezentantului României la Concursul Eurovision din Portugalia.

Câştigătorul din finala naţională, care va urca pe scena de la Lisabona, va fi desemnat, de data asta, doar prin votul publicului.

Vizualizări: 2,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: