A ratat calificarea la cursa de sănii trase de câini

Zi tristă ieri pentru tânăra din Hunedoara care a făcut tot ce a depins de ea pentru a fi susţinută de conaţionali pentru a ajunge la un concurs de sănii programat pentru primăvara anului viitor în tundra polară.

Cristina Bucureștean a fost votată inclusiv de sute de gorjeni la competiţia on line care îi dădea dreptul pentru a merge la concursul programat să aibă loc în Norvegia şi Suedia, la sfârşitul lui noiembrie ea fiind prezentă pe pârtie la Rânca, precum şi la Coloana Infinitului, pentru a cere voturile pe internet ale celor pe care îi întâlnea. Ea mărturisea atunci că în prima zi ajunsese la doar 30 de voturi, dar spera că până la finalul competiţiei românii îi vor fi alături în număr mare pentru a putea reprezenta ţara la concursul respectiv.

Ultimul vot a putut fi dat ieri la prânz, pentru Cristina votând 45.070 de persoane, ceea ce a clasat-o pe locul doi. Un estonian a reuşit să strângă aproape 57.000 de voturi şi, astfel, s-a calificat la concursul care pentru Cristina rămâne în vis. „S-a închis votul!!!!! 45.070 voturi pentru România, locul 2. Va mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine, TUTUROR înseamnă TOATĂ LUMEA, indiferent de unde s-a votat. Bravo România, bravo români! Sunt foarte multe voturi şi să felicităm Estonia!!! Nu vreau să aud îmi pare rău, am făcut tot ce a fost posibil, mie nu îmi pare rău de nmic!!!! Mulţumesc încă o dată! Doamne ajută România!  Aceasta este ţara noastră frumoasă, nu vă mai jigniţi, respectaţi-vă unul pe celălalt, viaţa este grea peste tot, nu uitaţi "Toţi suntem sub acelaşi steag". TE IUBESC, ROMANIAAAAA!”, a scris tânăra pe contul său de Facebook, unde i-a anunţat pe votanţii săi că a pierdut, din păcate, competiţia.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: