A revenit în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia

Adunarea Generală a Acționarilor Complexului Energetic Oltenia a decis, în ședința din 11 iunie, revocarea membrilor Consiliului de Supraveghere cărora le-au încetat contractele de mandat și alegerea noilor supraveghetori.

Componența Consiliului de Supraveghere a rămas aproape neschimbată. În conducerea companiei a revenit gorjeanul Mădălin-Cornel Eftenoiu.

„Revocă pe domnul Eftenoiu Mădălin-Cornel, căruia i-a încetat de drept contractul de mandat la data de 20.04.2021. (...) Revocă membrii Consiliului de Supraveghere ca urmare a încetării contractelor de mandat, la data expirării acestora 20.06.2021, după cum urmează: Mitrică Cosmin-Ionuț, Marcoci Alexandru, Vlad Constantin, Georgescu Petre-Mădălin, Vasile Marian, Tanasiev Mădălin”, se arată în hotărârea AGA.

Cei șapte au fost numiți din nou supraveghetori pe o durată limitată de timp. Mandatul este de patru luni, începând cu 20 iunie sau „până la desemnarea membrilor Consiliului de Supraveghere, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, dacă selecția se finalizează înainte de termenul menționat”.

Doljeanul Cosmin Ionuț Mitrică este președintele Consiliului de Supraveghere. Singurul gorjean din CS este Mădălin Eftenoiu.

Galerie foto


Vizualizări: 3,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: