A scăpat cu viaţă după ce a fost tăiat cu sticla la gât

Un bărbat de 41 de ani din comuna Bengeşti-Ciocadia a scăpat ca prin minune de la moarte după ce un camarad de pahar l-a tăiat la gât cu o sticlă spartă. Victima a fost internată la secţia ORL din cadrul Spitalului de Urgenţe Tg-Jiu, iar agresorul a ajuns pe mâna poliţiei.
 Dumitru Zămâlcă, de 41 de ani, din Bengesti Ciocadia, s-a oprit marţi seara, înainte de a pleca la muncă să bea o bere la cârciuma din sat, fiind însoţit de un consătean care îl ajutase pe zi la cosit. După căteva pahare, cei doi au început să se certe, moment în care Ion Stolojan a spart o sticlă şi l-a tăiat la gât pe colegul său de pahar. “Am ieşit puţin până la brutărie, am zis să bem o bere şi dintr-o dată m-am trezit cu o sticlă în gât. Nu ştiu ce a fost în capul acestui om, probabil băutura pentru că nu ne-am mai certat niciodată” spune Dumitru Zămâlcă.
 Soţia victimei a aflat de la medici că era cat pe ce să rămână văduvă. “Medicii de la spitalul din Novaci mi-au spus că dacă tăietura era mai adâncă cu 1 mm murea pe loc” spune Liliana Zămâlcă soţia victimei. Acelaşi lucru îl spun şi medicii de la Spitalul de Urgenţe Tg-Jiu, unde bărbatul a fost transferat. ”A fost adus pentru plăgi tăiate la baza gâtului printr-o agresiune individuală. Dacă tăietura era mai adâncă puţin se pierdea pacientul întrucât carotida este foarte aproape de plagă” spune Liliana Crăciun, medic UPU Gorj. 
 Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul. Dumitru Zămâlcă a rămas internat la secţia ORL din cadrul Spitalului de Urgenţe Tg-Jiu, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, zile care vor influenţa şi încadrarea faptelor agresorului său.
 


Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: