A sunat la 112 să reclame că este arestat

Un tânăr din Gorj, plecat la muncă în Italia de 3 ani, a fost arestat la revenirea sa în țară. Motivul, o amendă neplătită. Bărbatul trebuie să stea la pușcărie 2, 6 luni.



  În data de 15 februarie a.c., orele 23:05, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de P.C., de 34 ani, din comuna Logreşti, sat Frunza, judeţul Gorj, cu privire la faptul că din anul 2010 a fost plecat în Italia, iar la revenirea în ţară, în localitatea de domiciliu, a aflat că are de executat o pedeapsă privativă de libertate, acesta exprimându-şi intenţia de a se preda organelor de poliţie.

          La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie aflat pe itinerariul de patrulare care a stabilit că  P.C., figurează în evidenţe ca fiind urmărit la nivel naţional şi internaţional, fiind emis pe numele acestuia mandat de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandat european de arestare conform sentinţei penale definitivă şi executorie emisă de Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind condamnat la executarea a 2,6 ani de închisoare, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: