A treia victorie a săptămânii în amicale

ACS Viitorul Târgu Jiu a înregistrat în week-end încă o victorie în meciurile amicale, a treia din ultima săptămână. Echipa pregătită de Călin Cojocaru a învins cu 2-1 încă o echipă din Liga 3, Viitorul Dăești.

ACS Viitorul a mai câștigat un amical, tot cu o echipă de eșalon inferior la fel ca adversarii din toate meciurile disputate până acum. Echipa pregătită de Călin Cojocaru a încheiat astfel săptămâna trecută cu trei victorii în meciurile cu două echipe de Liga 3 și una de Liga 4.

După 4-1, marți, cu ACSO Filiași (locul 2 în Seria 7 din Liga 3) și 5-4, joi, cu CSM Lugoj (primul loc din Liga 4 Timiș), ambele disputate pe teren propriu, echipa lui Cojocaru a câștigat sâmbătă, pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Municipal – 1 Mai” din Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 2-1, testul cu Viitorul Dăești, formație la care în această iarnă a ajuns și Mihai Costea.

Vâlcenii, aflați pe locul 5 în Seria a 6-a a Ligii 3, au deschis scorul încă din primul minut, prin Octavian Vasile, dar Alexandru Dulca (35) și Florin Răsdan (66) au întors rezultatul în favoarea divizionarei secunde.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: