A vrut să se răzbune pe iubită şi a fost lovit de tren

Un tânăr de 31 de ani din judeţul Gorj a fost pus sub control judiciar, având mare nevoie să se liniştească, dacă ţinem cont de acţiunile lui din ultima vreme. La un interval de câteva zile a vrut să dea cu maşina peste fosta iubită, dar a şi fost lovit de tren.

Joi, 29 noiembrie, tânărul a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce nu a respectat semnalul de la calea ferată din Pojogeni. Maşina lui a fost acroşată de un tren de călători. Tânărul nu a fost rănit, dar circulaţia feroviară a fost întreruptă zeci de minute.

Luni, bărbatul a fost reţinut de poliţişti, dar pentru o altă faptă, care avusese loc înainte de incidentul cu trenul. „La data de 28 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi, de o tânără, de 30 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că, în seara zilei de 17 noiembrie a.c., ar fi fost ameninţată telefonic, cu acte de violenţă, de fostul său concubin, iar în dimineaţa zilei de 18 noiembrie a.c., acesta a încercat, cu intenţie, să lovească cu autoturismul său, autoturismul cu care se deplasa persoana vătămată. De asemenea, femeia a mai sesizat că bărbatul o urmăreşte în mod constant şi îi supraveghează atât domiciliul, cât şi locul de muncă, precum şi faptul că ar mai fi ameninţat-o cu moartea, de mai multe ori”, arată IPJ Gorj.

Tânăra a avut noroc cu un stâlp şi a scăpat cu viaţă. Tânărul va rămâne două luni sub control judiciar şi riscă să ajungă din nou în arest dacă va încălca legea.

Vizualizări: 2,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: