A vrut să știe de ce are ghinion în dragoste și a rămas fără bijuterii

Naivitatea a costat-o scump pe o femeie de 41 de ani, din Târgu Jiu. O ghicitoare din Craiova a lăsat-o fără bijuterii în valoare de 1.600 de lei. Fapta s-a petrecut acum două luni, dar falsa ghicitoare a fost prinsă la începutul lunii februarie.

"La data de 4 decembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 41 de ani, din localitate, despre faptul că a fost indusă în eroare de o persoană necunoscută, care, sub pretextul că îi va rezolva problemele personale și sentimentale, i-a solicitat să așeze bijuteriile pe care le deține, respectiv 3 inele și o pereche de cercei, într-o batistă și să nu o deschidă decât după 30 de minute", a relatat IPJ Gorj.

Femeia a așteptat cele 30 de minute și, când a deschis batista, bijuteriile nu mai erau acolo, așa că a anunțat poliția. În urma cercetărilor, polițiștii au indetificat marți o femeie în vârstă de 38 de ani, din Craiova, bănuită de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat, intervenind împăcarea părților, transmite IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Vizualizări: 1,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: