Accident cu cinci victime

Cinci persoane au fost rănite, dintre care una rămasă încarcerată şi care a necesitat preluarea cu un elicopter SMURD, într-un accident rutier produs luni pe DN17D, între localităţile Săsarm şi Beclean, prin coliziunea frontală a două autoturisme conduse de două şoferiţe.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au găsit-o pe tânăra şoferiţă în vârstă de 26 de ani rămasă încarcerată, semiconştientă. Ea a fost transportată la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş de către elicopterul care a aterizat pe partea carosabilă, aproape de locul producerii accidentului, au precizat reprezentanţii ISU.

Celelalte patru victime din celălalt autoturism implicat în accident au fost evacuate de echipajele de ambulanţă şi SMURD la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. La spitalul din Bistriţa au fost evacuate două femei, în vârstă de 43 şi 35 de ani, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 43 şi 29 de ani. Aceştia prezentau fracturi şi traumatisme, dar au fost stabilizaţi şi au fost conştienţi pe toată durata intervenţiei, a mai precizat ISU Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Vizualizări: 6,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: