Accident cu doi răniți

Un autoturism și un autotren au fost implicate miercuri seara într-un accident care a avut loc la Peșteana, în județul Gorj. Două persoane au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Jiu.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a intervenit la fața locului cu un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Rovinari și cu o ambulanță de la SAJ.

actualizare: Un bărbat de 41 de ani, din comuna Braloștița, județul Dolj, care conducea o autoutilitară pe DN 66, într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Godinești, și un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ce se deplasau din sensul opus.

“În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 64 de ani și a unei femei, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasager în autoturism.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: