Accident cu victime la Dragoteşti

La data de 16.10.2011, ora 00:20, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe DE 79, în localitatea Drăguţeşti, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier Tg. Jiu, s-a constatat că o tânără, C.V.G., de 21 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tg. Jiu - Rovinari, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a acroşat cu partea stânga faţă autoturismul condus de V.A.M., de 20 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj.

În urma impactului, conducătoarea auto V.A.M. şi un pasager din autoturismul condus de către aceasta, D.C.C., de 24 ani, din comuna Bîlteni, au suferit leziuni corporale fiind transportaţi la spital.

Conducătoarea auto, C.V.G.  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: