Accident cu victime la Logreşti

În data de 10.09.2010, orele 20:20, poliţiştii Postului de Poliţie Logreşti au fost sesizaţi apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic, cu privire la faptul că în satul Frunza, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Cărbuneşti, care, din primele cercetări efectuate, a stabilit că Ionuţ M.L., de 22 ani, din oraşul Tg. Cărbuneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67/B în localitatea Logreşti, sat Frunza, datorită neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală (căruţă), condusă de Ileana M., de 42 ani, din comuna Stejari.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a numitelor Ileana M., Valeria L., de 45 ani, din comuna Hurezani şi Daniela P., de 40 ani, din comuna Stejari, aflate în atelaj, care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto şi Ileana M. au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Din cercetări s-a mai stabilit că atelajul nu era echipat corespunzător pentru a fi condus pe drumul public, iar  victimele nu purtau echipament reflectorizant.

Poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: