Accident cu victime la Teleşti

Un accident rutier a avut loc ieri de dimineaţă în comuna Teleşti. Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Se pare că unul dintre şoferi a vrut să acorde prioritate unei ambulanţe care mergea la o solicitare.

În accident au fost implicate trei autoturisme. Un tânăr de 18 ani  nu a păstrat distanţa regulamentară şi a tamponat autovehiculul din faţa sa, care fost proiectat în maşina următoare. Totul s-a produs din cauza neatenţiei în trafic, pentru a face loc unei salvări se deplasa la o solicitare. “Eu am oprit să dau prioritate unei salvări care trebuia să meargă la o femeie însărcinată şi am fost lovită din spate. Trei maşini s-au lovit. Două persoane au ajuns la spital”.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. “Am primit două victime dintr-un accident rutier cu multiple traumatisme, dar care  sunt în afara oricărui pericol”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.      

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: