Scandal într-o familie din Bâlteni. Vezi de ce!

O bătrână de 70 de ani din satul Vlăduleni nu mai are linişte în casa în care spera să îşi trăiască în tihnă ultimele zile de viaţă. Ea îşi acuză fiul şi pe iubita acestuia că o bat toată ziua, drept dovadă în acest sens fiind vraful de certificate medico-legale. Singura alinare o mai primeşte de la o nepoată de-a sa, care însă nu este văzută cu ochi buni de cei acuzaţi de violenţe.

Maria Tănăsoiu nu a avut parte de o viaţă prea liniştită, petrecând 18 ani din ea în spatele gratiilor, după ce soţul său a murit otrăvit. Femeia spune că omul a greşit sticla, dar pentru Miliţia de dinainte de 1989 nu a contat un astfel de amănunt, ea fiind condamnată pentru crimă. Fiul său nu a fost nici el uşă de biserică, după un scandal prin sat ajungând pentru o perioadă în arest. Acum cei doi sunt liberi, dar nu au loc unul de altul prin gospodărie, mai ales că de ceva vreme bărbatul şi-a adus acasă şi iubita, amândoi fiind acuzaţi că trag la măsea şi apoi devin violenţi, fizic şi verbal, cu bătrâna.

Ca să demonstreze că este o fire paşnică, Gheorghe Tănăsoiu nu a ezitat ieri să dea cu capul într-o ţeavă metalică pentru a arăta că nu îşi bate mama. „Dau cu capul şi spun că mă bate muma. Sunt doar eu cu ea acasă, se poate demonstra altceva?” îşi întreba acesta retoric o nepoată venită să vadă ce mai face bătrâna. Tânăra nu a ezitat să-i spună unchiului că este un „prăpădit”, lucru care l-a enervat la culme pe acesta. „Dă-ţi seama la vorbe că mă pui în situaţia să-ţi dau o palmă de nu te vezi. Acum mă calmez, dar nu vreau să fiu bătaie de joc la mine în bătătură”, a menţionat bărbatul.

Jurăminte pe Biblie

Şi dacă scandalul are loc la Bâlteni, comună în care, conform legislaţiei în vigoare, procurorii îi pun pe martorii audiaţi în dosarul cu referendumul să jure pe Biblie pentru adevăr, şi iubita lui Gheorghe Tănăsoiu se declară gata să jure pe ce are mai sfânt că nu i-a făcut nimic soacrei sale. „M-a luat ea pe mine de păr şi mi-a dat cu cratiţa în cap. Eu s-o bat? Ferească Dumnezeu! Jur cu mâna pe două Biblii că spun adevărul. O mână pe o Biblie şi o mână pe cealaltă că nu are ea dreptate”, a spus femeia.

Maria Tănăsoiu nu mai crede însă demult în jurăminte de acest gen. A depus la Poliţie mai multe plângeri, însă de fiecare dată şi le-a retras pentru că nu a vrut să-şi vadă la puşcărie singurul copil cu care a rămas în casă. Acum însă nu crede că mai are multe zile de trăit. „Ea mă face curvă, îmi spune cuvinte pe care nu vi le pot reproduce. Se ceartă cu mine toată ziua şi zice că mă dă ea pe mine afară pe poartă, că ea are drept aici, la mine acasă. Acum rămân aici, dar sigur or să mă bată iarăşi”, spunea ieri bătrâna.

Poliţia a confirmat că are în lucru un dosar penal în care fiul femeii şi iubita lui sunt acuzaţi de lovire şi alte violenţe, acuzaţii care le pot aduce închisoare până la trei ani dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: