Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident grav. Doi șoferi au murit

Două TIR-uri au luat foc, iar un al treilea a fost avariat, în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineața pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin. Doi dintre şoferi şi-au pierdut viaţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş - Severin, vineri dimineaţă, la ora 8.20, a avut loc un grav acccident rutier pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în care au fost implicate trei TIR-uri.

”În urma impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât şi remorca, ulterior incendiul propagându-se şi la cel de-al doilea TIR. La faţa locului intervin de urgenţă cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, din care 1 SMURD, 2 stingere, 1 descarcare, 1 primă intervenţie şi comandă, un echipaj SAJ şi Poliţia. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedati”, transmite ISU Caraş- Severin.

Dupa sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

Vizualizări: 6,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: