Accident grav făcut de o tânără teribilistă, fără permis de conducere

Tinerețe, teribilism, conducere fără permis și neatenție la volan. Acestea au fost ingredientele unui grav accident de circulație petrecut vineri seara pe șoseaua de centură a municipiului Târgu Jiu. Șoferița care a căzut victimă propriei inconștiențe este grav rănită. În plus, se va alege cu dosar penal.

Elida Rusu are 21 de ani şi vineri seara a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din cauza inconştienţei. Ea s-a întâlnit cu gaşca într-o benzinărie din Tg-Jiu, iar târziu după miezul nopţii a vrut să le arate prietenilor de ce este ea în stare. Fără să mediteze prea mult şi să se gândească la consecinţe a mers acasă şi a luat cheia de la autoturismul pe care familia ei îl deţine şi a plecat cu un prieten pe şoseaua de centură a municipiului. Fata făcuse ce-i drept şcoala de şoferi, însă nu a obţinut permisul de conducere. Acest lucru nu a oprit-o pe tânără să-i arate prietenului că ştie să conducă un autoturism, dar din nefericire nu i-a prea ieşit.

Într-o curbă periculoasă, Elida Rusu a pierdut controlul volanului şi, după ce a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitatea cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a tinerei care era la volan şi cu avariere autoturismului. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că tânăra conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere, drept urmare a acestui fapt, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp”, a declarat Paul Ghiorghiu, agent în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Fata a fost transportată de urgenţă la spital cu multiple traumatisme. Când îşi va reveni ea va trebui să dea ochii cu oamenii legii, pentru că i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi pentru vătămare corporală gravă. Cu dosar penal se va alege şi cel care i-a încredinţat autoturismul ştiind că tânăra nu are permis de conducere, în caz contrar fata va fi cercetată şi pentru furt de autoturism.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: