Accident grav în Vâlcea. Victimele, din Polovragi!

Un gorjean a murit şi alţi doi au fost grav răniţi  după un grav accident de circulaţie care a avut loc ieri dimineaţă, în judeţul Vâlcea. Cei trei bărbaţi din Polovragi plecaseră cu noaptea-n cap spre Băbeni, acolo unde îşi găsiseră de lucru la un gater. Puţin după ora 5.00 dimineaţa, şoferul a intrat cu maşina într-un cap de pod.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii, când cei trei gorjeni se îndreptau spre locul de muncă. Autoturismul erau condus de Ion Prinţipu în vârstă de 29 de ani, care a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, lovind un cap de pod, iar autoturismul a fost proiectat pe şosea, dar pe contrasens. Impactul a fost prea puternic pentru Nicolae Opricescu, în vârstă de 45 de ani, care a decedat pe loc. Un alt pasager, Petre Hurdu de 35 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toracic şi fracturi costale şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Vâlcea. Tot acolo a ajuns şi şoferul care a provocat nenorocirea, dar în stare critică, viaţa lui depinzând numai de aparate.

Oamenii legii ajunşi imediat la faţa locului au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. „Nu a fost posibilă testarea conducătorului auto din cauza stării de sănătate, însă i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Traficul a fost blocat total aproximativ 40 minute. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Râmnicu-Vâlcea.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: