Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident grav pe DN 66

Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri pe DN 66, în zona oraşului Lupeni, din Valea Jiului, după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de un stâlp de electricitate aflat pe marginea căii ferate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şoferul maşinii, în vârstă de 34 de ani, a pierdut controlul direcţiei de mers a maşinii şi, pe un carosabil umed, a ieşit în afara şoselei, lovindu-se de un stâlp de beton.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi un echipaj al Ambulanţei.

"În autoturism, echipele de intervenţie au descoperit doi bărbaţi încarceraţi. În ciuda eforturilor, şoferul autoturismului, un bărbat de 34 de ani, nu a mai putut fi salvat. Pasagerul a fost extras de echipa de descarcerare din autoturism şi transportat în stare de inconştienţă şi cu leziuni grave la compartimentul de primiri urgenţe al Spitalului din Lupeni", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 4,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: