Accident în Târgu Jiu

Un accident rutier soldat cu victime a avut loc miercuri în Târgu Jiu, cartierul Preajba. "Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 57 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Aviatorilor, ar fi efectuat viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din direcția opusă de către un tânăr de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu", a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat de 71 de ani, din comuna Scoarța, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, bărbatul de 57 de ani,  nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, acesta deţinând permis de conducere care ar fi fost eliberat de autorităţile australiene", a mai menționat Poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei.

Vizualizări: 12,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: