Accident la Bustuchin

În noaptea de 04.07.2011, orele 00:36, poliţiştii din Bustuchin au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DC 31 din localitate, s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că E.C.M., de 26 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe drumul amintit, a intrat în coliziune cu autoturismul ce rula în faţa sa, la volanul căruia se afla C.D., de 25 ani, din aceeaşi localitate.

Urmare a coliziunii dintre cele două autovehicule, un bărbat de 46 ani, pasager în autoturismul condus de către E.C.M., a fost transportat la Spitalul oraşului Tg. Cărbuneşti, pentru investigaţii amănunţite.

Pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că C.D. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Urmare a testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că E.C.M. nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. C.D. a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, C.D. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: