Primarul din Ţicleni se apucă de sport: s-a îngrăşat

Primarul din Ţicleni, Ion Ungureanu, a revenit la viaţă după ce a scăpat ca prin minune de o boală grea. După operaţii şi tratamente îndelungi, primarul oraşului Ţicleni, este intr-o stare de sănătate bună. Primarul nu numai că se gândeşte la un nou mandat, dar este complexat de kilogramele în plus.

Mai mult în concediu medical şi prin spital, primarului din Ţicleni pare să-i fi revenit pofta de viaţă. Are planuri noi pentru următorul mandat. „Trebuie să muncim, fără muncă nu se poate face nimic. La mine a fost un Dumnezeu, am rezolvat problema mă simt foarte bine, am chef de muncă“, spune primarul gorjean.

Primarul spune că are poftă de viaţă şi de muncă şi se trezeşte la cinci dimineaţa. Şeful din Ţicleni are şi secretul prin care a reuşit să răzbească boala. „Secretul este să nu te rupi de realitate, capeţi o depresie“. Pe lângă lucrările de modernizare ale centrului civic, primarul mai are o problemă: s-a cam îngrăşat. De vină sunt clătitele făcute de soţia sa. „Mie îmi place să alerg. Problema e că m-am cam îngrăşat. Am 94 de kg vreau să ajung la 70 şi vreau să-mi cumpăr o bicicletă cât mai curând, dar mai scap când e nevasta şi mănânc clătite“, povesteşte acesta amuzat.   

Am 94 de kg vreau să ajung la 70

Ion Ungureanu

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: