Accident la Pișteștii din Deal. Update: Fată de 17 ani, rănită!

Update: Potrivit Poliției Gorj, un bărbat de 38 de ani, din Târgu Jiu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, determinând un șofer de 58 de ani să piardă controlul volanului, să iasă în afara părții carosabile și să intre în coliziune cu un tractor staționat. În urma impactului, o fată de 17 ani, din Târgu Jiu, pasager în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi din Târgu Jiu au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Lucrătorii ISU Gorj au fost solicitați, luni, să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Scoarța, în satul Pișteștii din Deal, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată. Este vorba despre o adolescentă de 17 ani. „Echipajele de intervenție sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor calificat victimei, aceasta ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu, de către echipajul SAJ”, a comunicat ISU Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 3,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: