Bărbatul prins la volan cu o alcoolemie de 2,48 la mie a fost reținut

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țicleni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un localnic, de 42 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 13 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, pe DJ 675 Ţicleni, un autovehicul, condus de un localnic de 42 de ani, care a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. 

Având în vedere acest aspect, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  

Din buletinul de analiză toxicologică înaintat polițiștilor la data de 19 februarie, rezultă că bărbatul a condus cu o alcoolemie de 2,48 la mie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: