Turiștii din Polovragi, așteptați cu bucate tradiționale

Cheile Olteţului din judeţul Gorj sunt destinaţia perfectă pentru o distracţie pe cinste. Turiştii sunt aşteptaţi de cabanieri cu preparate tradiţionale, drumeţii, dar şi plimbări cu ATV-ul pe munte, acolo unde adrenalina atinge cote maxime.


Cei care ajung în localitatea Polovragi din judeţul Gorj nu au cum să se plictisească, fiind angrenaţi în activităţi distractive într-un cadru de poveste. Cabanierii din zona Cheile Olteţului îi aşteaptă pe turişti cu cele mai bune  bucate tradiţionale.

Nici temperaturile nu sunt ridicate. Bucurându-se ce ceea ce le oferă natura şi cabanierii, turiştii spun că au rămas plăcut impresionaţi şi vor mai reveni la Polovragi.

”Dacă doriţi să aflaţi cu  ne-am simţit, cuvânt este unul singur. Superb! Este superb. Ne-am bucurat foarte mult de un weekend răcoros alături de colegii noştri. Este al doilea an când venim în locaţia asta (...) Sunt niște gazde primitoare. Este o zonă superbă, mâncarea excelentă. Este totul ca-n vis, foarte frumos”, au spus câțiva turiști.

Cabanierii îşi aşteaptă turiştii cu preţuri pentru toate buzunarele şi cu cele mai bune condiţii pentru o vacanţă de neuitat. ”Preţurile  variază. O cameră dublă porneşte undeva de la 180 de lei, iar apartamentul ajunge undeva la 300 de lei pe noapte. Toată lumea caută ceva mai natural, mai rustic”, a spus Ana Maria Caralicea, cabanier Polovragi.


Turiştii care ajung la Polovragi pot vizita Mănăstirea din localitate şi Peştera lui Zamolxe.

Vizualizări: 2,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: