Accident la Târgu Cărbunești

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi duminică prin apelul 112, de către un bărbat de 43 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că pe DC Ștefănești, s-a produs un eveniment rutier cu o victimă. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC Ștefănești, a părăsit partea carosabilă, acroșând autoturismul apelantului, care se afla parcat pe sensul opus de mers, după care a ricoșat într-un gard din lemn.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de  1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Vizualizări: 2,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: