Mamă decedată sub ochii fetițelor sale

Accident mortal pe raza comunei Brănești. Mama a două fetițe gemene și-a pierdut viața și asta după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. 

”ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detasamentul de Pompieri Târgu-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulantă SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani. Femeia se afla in mașina, încarcerată pe scaunul șoferului”, transmite ISU Gorj.

Pompierii au reușit sa extragă victima din mașina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigații amănunțite de către o ambulanță SAJ GORJ. A fost solicitat și elicopterul SMURD Dolj. 

Poliția a deschis dosar penal: ”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o femeie de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănesti din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Filiași, a părăsit sensul mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În autoturism se mai aflau două minore de 10 ani, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 18,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: