Accident la Tismana

Joi, 14 iunie a.c., orele 09:25, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112, despre faptul că pe DN 67 D Tismana a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la faţa locului.

Urmare a primelor cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că R.S.D., de 20 ani, din comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D, din direcţia Apa Neagră în direcţia Târgu-Jiu, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de către B.E., de 65 ani, din oraşul Tismana, judeţul Gorj, fără, însă a respecta distanţa de siguranţă laterală şi a intrat în coliziune cu acesta, ulterior, proiectându-l într-un stâlp de electricitate amplasat în afara părţii carosabile. În urma impactului, două pasagere din autoturismul condus de B.E. au suferit leziuni corporale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: