Accident la Turburea

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

În dimineaţa acestei zile de 22 noiembrie a.c., orele 04:40, pe un drum comunal din comuna Turburea, a avut loc un accident de circulaţie.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că Gheorghe D., de 33 ani, din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, a pierdut controlul asupra direcţiei şi părăsind partea carosabilă a intrat într-un şanţ.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Constantin R., de 24 ani, din Tg-Jiu, pasager în autoturism, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Tg-Cărbuneşti pentru investigaţii medicale.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Biroul de presa IPJ Gorj

 

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: