Accident mortal dupa un chef la Bac

Un tânăr de doar 19 ani a murit, iar alţi doi prieteni ai acestuia de 20 de ani fiecare, au ajuns ieri noapte în comă la Spital de Urgenţă din Tg-Jiu după ce maşina în care se aflau a intrat sub roţile unui autocamion. Fericit că a promovat examenul de bacalaureat cu bine, se pare că băiatul de doar 19 ani din Câlnic a vrut să sărbătorească cu alţi doi prieteni. Totul s-a sfârşit tragic însă, când în drum spre casă, în localitatea Câlnic şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit frontal de un autocamion care venea din faţă.  În urma impactului deosebit de violent atât şoferul cât şi ceilalţi doi pasageri au fost aruncaţi din maşină, doi dintre ei ajungând în şanţul de pe marginea drumului, iar pasagerul din dreapta, băiatul de doar 19 ani, a ajuns chiar sub roţile autocamionului. La 10 minute după după accident acesta din urmă a şi murit. „Când am ajuns aici unul dintre cei trei tineri aruncaţi pe marginea drumului era înfipt cu capul in gard. Colegii mei au rupt gardul ca să-i elibereze capul. Băiatul de sub camion a murit la 10 minute după ce am ajuns noi” ne-a povestit unul dintre martorii ajunşi printre primii la locul accidentului, care împreună cu alţi colegi se întorcea de la serviciu.
 Ceilalţi doi pasageri ai maşinii au fost transportaţi la spitalul de Urgenţă din Tg-Jiu în stare de comă. În urma impactului aceştia au suferit multiple traumatisme, unul dintre ei fiind transportat la spitalul de Urgenţă din Craiova. 
În urma primelor cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, reiese faptul că tânărul şofer nu a adaptat viteza de mers la condiţiile carosabilului, care era umed.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: