Accident mortal pe Bujorăscu. Șoferul era băut - FOTO

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident ce a avut loc pe Dealul Bujorăscu, marți dimineață. Și ambulanța care se deplasa la fața locului a fost implicată într-un incident, în sensul că a lovit o căprioară. 

Persoana decedată avea 41 de ani și era din comuna gorjeană Cîlnic. În accident a mai fost rănit șoferul de 31 de ani din Ciuperceni. 

UPDATE: ȘOFERUL ERA BĂUT

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Ciuperceni, din direcția Motru spre Ciuperceni, într-o succesiune de curbe, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara parții carosabile.

În urma impactului un bărbat de 41 de ani, din comuna Câlnic, pasager în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpa şi vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 20,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: