Accidente cu tiruri pe șoselele din Gorj

Două evenimente rutiere în care au fost implicate tiruri au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe drumurile din județ, ambele soldându-se doar cu pagube materiale, nu și cu rănirea vreunei persoane, din fericire.

La Vârț, pe DN 66, șoferul unui tir a intrat vineri prea tare într-o curbă și o parte din încărcătură i-a zburat pur și simplu pe șosea. Navete întregi cu bere s-au izbit de carosabil, din fericire pe marginea drumului sau pe contrasens nefiind vreo altă mașină sau persoană care să fie rănită. Lăzile cu bere au fost curățate de pe carosabil de către drumari, șoferul fiind responsabil în fața șefilor săi pentru cele întâmplate.

O grozăvie și mai mare a făcut-o sâmbăta dimineața un șofer din Dâmbovița. Pe șoseaua de centură a orașului, în zona barajului de la Vădeni, acesta a intrat tot cu viteză într-o curbă, ajungând însă mai întâi pe contrasens și apoi în decor. Tirul pe care îl conducea și care era fără marfă, fiind ușor, a izbit cu putere o bară de protecție de pe marginea drumului, pe care a rupt-o și a aruncat-o zeci de metri. Mașina a coborât apoi panta extrem de bruscă de vreo 20 de metri și a ajuns la baza barajului, pe terenul ce aparține de ACH, culmea fiind că șoferul nu s-a ales cu nicio zgârietură. Mult mai speriați decât el erau angajații care supravegheau funcționarea barajului, oamenilor nevenindu-le să creadă că bărbatul de la volan este teafăr. Omul s-a ales cu o amendă de circa 850 de lei și trei puncte penalizare, el spunând că nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: