Accidente de circulaţie

În seara zilei de  07.01.2011, orele 19:30, poliţiştii Postului de Poliţie Vladimir au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

 Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constat că P.N., de 41 ani, din comuna Berleşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 662 – localitatea Andreeşti, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a tamponat pe sensul opus de circulaţie condus de S.G., de 34 ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturismul condus de către bărbatul de 41 ani, din Berleşti.

Victimele au fost transportate la Spitalul orăşenesc Tg-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice iar în momentul producerii accidentului purtau centura de siguranţă purtau centura de siguranţă.

La data de 08.01.2011, orelor 14:00, S.C., de 39 ani, din comuna Slivileşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DC 84, pe raza satului Strîmtu, a intrat neregulamentar în depăşirea unui autobuz staţionat şi a tamponat două autovehicule care se deplasau din sens opus.

În urma impactului, doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de către bărbatul de 39 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările, în ambele cazuri fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: