Accidente rutiere cercetate de poliţişti

În data de 12.04.2011, orele 19:30, H.M., 38 ani, din oraşul Uricani, judeţ Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Bumbeşti –Jiu, a accidentat grav pe S.P.A., 17 ani, din localitate, pieton ce se angajase în traversarea regulamentară pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

             Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

             Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar.

            La aceeaşi dată, orele 23:34,  D.C. 29 ani, din comuna Muşeteşti, judeţ Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 - Muşeteşti, a pierdut controlul direcţiei de mers datorită neadaptări vitezei la condiţiile de drum şi imprudenţei la conducere, răsturnându-se în afara părţi carosabile pe un câmp.

            În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii şi îngrijiri medicale

            Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, purta centura de siguranţă, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-au produs accidentele de circulaţie în ambele cazuri fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: