Accidente rutiere

 La data de 08.10.2010, orele 17:50, C. Cătălin, de 33 ani, din oraşul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79- localitatea Vlăduleni, l-a accidentat mortal pe G. Constantin, de 55 ani, din comuna Bîlteni, care a pătruns pe carosabil cu o bicicletă, fără a acorda prioritate autovehiculului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 În data de 09.10.2010, orele 09:00, D. Mircea, de 33 ani, din comuna Dănciuleşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 605 A, din direcţia Dănciuleşti în direcţia Rădineşti, l-a acroşat cu oglinda din partea dreaptă a autovehiculului pe D. Nicolae, de 75 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea stângă a drumului şi a traversat partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Oraşului Tg. Cărbuneşti pentru investigaţii. Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

La data de 09.10.2010, orele 20:03, D. Vasile, de 30 ani, din municipiul Tg. Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67 Buduhala, din direcţia Tg. Jiu în direcţia Motru, la intersecţia cu DC 100 Buduhala, l-a acroşat pe M. Dumitru, de 64 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii cu bicicleta, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest. Cu această ocazie s-a constatat că biciclistul avea o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: