Antrenorul Petre Grigoraş a dat marea pe o casă la munte

Născut în zona Moldovei, în localitatea Poduri din apropiere de Bacău, noul antrenor al Pandurilor şi-a stabilit recent reşedinţa de vară la munte. După ce a jucat mai bine de zece ani la echipe din zona Mării Negre, la Constanţa, dar şi în Bulgaria, Grigoraş a decis recent că e mai multă linişte la munte şi a ales să-şi construiască o casă la Dărmăneşti.

Considerat constănţean de foarte multă lume, pentru că acolo a jucat cea mai mare perioadă din carieră şi acolo a şi antrenat în ultimii ani, Grigoraş a decis anul acesta să caute liniştea muntelui. A ales Dărmăneşti, undeva la 60 km de Bacău, locul unde pe vremuri se afla un combinat chimic. "Toată lumea mă asimilează pe mine Constanţei, pentru că în ultimii 20 de ani am stat acolo. E drept, acolo e casa mea, dar eu de fel sunt moldovean. M-am născut şi am copilărit la câţiva kilometri de locul ăsta şi aţa m-a tras înapoi spre origini. Soţia e şi ea din Bacău, aşa că n-a fost o problemă să ne mutăm. Ne-am făcut o căsuţă şi stăm mai mult aici", a povestit antrenorul care a luat o pauză în ultima vreme pentru a se putea linişti după un sezon agitat la Poli Iaşi.

A luat o pauză pentru a regăsi liniştea sufletească

Petre Grigoraş a dispărut din peisajul fotbalului în primăvara acestui an, plecând de la Poli Iaşi din cauza unor probleme medicale. "Când am acceptat să-mi recunosc slăbiciunea nu mi-am dat seama că oamenii sunt atât de obtuzi”, a mărturisit recent antrenorul pentru GSP, după ce în presă apăruseră tot felul de speculaţii referitoare la boala sa după ce a avut o cădere nervoasă datorită stresului de la Iaşi, ultima echipă cu care a lucrat. „N-am plecat nicăieri doar m-am retras alături de familie şi de pasiunile mele ca să mă liniştesc. Fizic nu aveam de ce să mă refac, că la 45 de ani încă stau foarte bine la acest capitol. M-am liniştit psihic, că doar de aia am plecat de la Iaşi, nu-! Dar mai ales m-am liniştit sufleteşte. Am traversat un an extrem de zbuciumat şi aveam nevoie de o pauză. Poate-i greu de priceput pentru unii, dar fotbaliştii, antrenorii sunt şi ei oameni şi au clipele lor de rătăcire, de extenuare sufletească”.

Fiul joacă fotbal la Callatis Mangalia

În vârstă de 45 de ani, noul antrenor de la Pandurii este căsătorit cu Simona Grigoraş, soţia sa fiindu-i şi cel mai bun consilier cum îi place să spună. Sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au un fiu, Alexandru, student dar şi fotbalist la Mangalia, evoluând la o echipă de Liga a III-a. „Trebuia să am mai multă grijă de el, dar am avut de alţii care nu erau ai mei. Mă bucur însă că joacă şi fotbal, dar şi învaţă", a mărturisit recent antrenorul. Tot din familie mai face parte şi un câine de rasă belgiană la care ţine foarte mult. Maşina preferată este un Audi A4, ultimul model, iar ca sport preferat, după fotbal, este tenisul de câmp, fiind fan declarat al elveţianului Roger Federer.

Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: